Om Novellebasen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat

Om Novellebasen

Hos Novellebasen elsker vi tekster og noveller. Vi elsker dem så meget, at vi har dedikeret denne portal kun til noveller.

Det har vi gjort i håbet om at dig der sidder og er glad for at skrive noveller kan udgive dem et sted – kvit og frit, og hvem ved… Måske bliver du en dag opdaget og kontaktet af nogen som vil udgive det.

Du kan også bruge Novellebasen som dit eget lille sted til at fremvise dine noveller for andre. Uanset din tanke, så er det på sitet muligt at kommentere og bedømme andres noveller, og på den måde gøre sig selv bedre.

Det med småt

En novelle er et værk, og værker er beskyttet af loven om ophavsret.

Ved at uploade dit værk/din novelle til Novellebasen, giver du os lov til at bruge din novelle til markedsføring, o.l. aktiviteter.

Du beholder selv rettigheden til værket, og ønsker du dit værk slettet, eller vil du have yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte os.